Home

Masterclass

VAN (BOEK)DROOM TOT DE BASISSTRUCTUURSTAPPEN

Na de Masterclass – Zit er een (non-)fictieboek in jou? – ken je de verschillende elementen die je boek sterk en uniek maken. Je leert ze inzetten zodat je klaar bent om te starten met de structuur.

Je kan deze Masterclass zowel live als online volgen. Zet de data en tijden alvast in je agenda.

Schrijf je in voor een masterclass

Schrijfweekend

VAN IDEE TOT EERSTE HOOFDSTUKKEN

Wellicht heb je over enkele weken je structuur klaar (aan de hand van persoonlijke coachingsessies) en kan je nadien beginnen te schrijven met als blitzstart: Schrijf je boek in 1 weekend.

Meer lezen

OVER LAURENCE

BOEKENCOACH

Na 33 jaar ervaring in het communicatie- en boekenvak, lanceerde ik op 1 oktober 2014 ‘The Power of Books’. Mijn liefde voor boeken, communicatie en het begeleiden van mensen in combinatie met de mogelijkheden van sociale media leidden naar een vernieuwde methode om boeken uit te geven. Een methode die elk boek succesrijk maakt. Ook jouw boek?

Lees meer

Mijn boek: Geen excuses meer!

VAN (BOEK)DROOM TOT IDEE

Dit boek geeft je een openhartige, verhelderende en eerlijke kijk op angst, ondernemen en schrijven, en stimuleert je durf om te schrijven over je passie, expertise en ondernemerschap

Heb je zin om te proeven van het boek en het eerste hoofdstuk gratis te downloaden?

Download het eerste hoofdstuk

REFERENTIES

WINNAARS LEARNING & DEVELOPMENT BOOK OF THE YEAR

In 2016 won auteur-cursist Veronika Wuyts (‘Goed Bezig check-up’) de prijs ‘Learning & Development book of the year’, en in 2017 won auteur-cursist Brigitte Ballings dezelfde prijs met haar boek ‘Een stap terug? Ik denk er niet aan’.

Meer lezen