Start with Social Media

Praktische Informatie

Prijs: € Deel van programma
Locatie:Jan Verspeyenstraat 7, 9000 Gent
Datum: Nog niet gekend
Interesse? Contacteer ons.

Beschrijving

Communicatie heeft veel meer impact dan veel mensen denken. De ‘klassieke’ media hebben zeker hun sporen verdiend maar dankzij sociale media breng je een andere dimensie aan communicatie die tweerichtingsverkeer inhoudt. Een succesvol auteur schrijft niet enkel zijn/haar boek maar heeft/houdt ook contact met zijn/haar lezers. In deze workshop zien we op welke manieren dat kan zodat je kan inspelen op de behoeftes van je lezers. Schrijvers met een goede digitale strategie doen daar hun voordeel bij.

In deze workshop zetten we de eerste stappen naar een goede digitale- en contentstrategie. Deze stappen worden verder uitgediept in de workshops Stay Connected 1 en 2 (die enkel bij een zesmaandenprogramma horen) waarbij we je sociale media analyseren. Deze workshop maakt deel uit van het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’.

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen:

kmo-portefeuille

Bij deelname aan het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’ kan je een beroep doen op de kmo-portefeuille.

lees meer

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of verdere informatie wenst over deze workshop, aarzel dan niet en contacteer mij.

Trainer

Laurence Verwee is de oprichtster van The Power of Books. Met haar talrijke jaren ervaring zorgt ze ervoor dat ook deze workshop een leerrijke ervaring wordt, gevuld met praktische tips.

Lees meer...