Start to Write

Praktische Informatie

Prijs: Op aanvraag
Locatie:Jan Verspeyenstraat 7, 9000 Gent
Datum: Nog niet gekend
Interesse? Contacteer ons.

Beschrijving

Bij The Power of Books houdt het eigen non fictie-boek maken niet enkel het schrijven van je boek in. De combinatie boek en bedrijf vraagt om meer perspectieven waar we rekening mee houden. Er bestaan veel redenen om je eigen persoonlijk boek te schrijven gaande van je reputatie versterken, je wilt door de pers opgemerkt worden, je wilt meer klanten, je wilt spreken in publiek, kortom je wilt je boodschap delen op verschillende manieren. We gaan met basisvragen aan de slag om gezamenlijk te komen tot een strakke retro planning op basis van ons opgesteld concept.

De eerste stappen worden in deze workshop gezamenlijk gezet. De manier van publiceren, self publishing, via Yin Books of via een reguliere uitgever doet er niet toe. Hierin ben je als auteur volledig vrij. Deze workshop maakt deel uit van het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’.

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen:

kmo-portefeuille

Bij deelname aan het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’ kan je een beroep doen op de kmo-portefeuille.

lees meer

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of verdere informatie wenst over deze workshop, aarzel dan niet en contacteer mij.

Trainer

Laurence Verwee is de oprichtster van The Power of Books. Met haar talrijke jaren ervaring zorgt ze ervoor dat ook deze workshop een leerrijke ervaring wordt, gevuld met praktische tips.

Lees meer...