Start to Upsell

Praktische Informatie

Prijs: € 197
Locatie:Jan Verspeyenstraat 7, 9000 Gent
Datum: Nog niet gekend
Interesse? Contacteer ons.

Beschrijving

Als bij de klassieke manier van uitgeven het boek de oogst is, dan zien we bij deze nieuwe manier van uitgeven het boek als het zaad. In deze workshop bestuderen we welke nieuwe programma’s, cursussen, workshops, … kunnen worden gedistilleerd uit het boek. Op welke manier je je boek kan inzetten om financieel onafhankelijk te worden. Wij ontwikkelden een methode waarbij het boek voornamelijk als startpunt van je business kan worden ingezet. In deze workshop krijgt het woord bestseller een nieuwe inhoud waarbij we na de verschijning van het boek, vooral op de selling werken die in het woord zit vervat. Deze workshop maakt deel uit van het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’.

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen:

kmo-portefeuille

Bij deelname aan het programma ‘Je boek als springplank naar zakelijk succes’ kan je een beroep doen op de kmo-portefeuille.

lees meer

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of verdere informatie wenst over deze workshop, aarzel dan niet en contacteer mij.

Trainer

Laurence Verwee is de oprichtster van The Power of Books. Met haar talrijke jaren ervaring zorgt ze ervoor dat ook deze workshop een leerrijke ervaring wordt, gevuld met praktische tips.

Lees meer...