Top schrijf-tiendaagse

Van idee naar manuscript

Ben je een drukbezet en succesvol expert, professional of innovatieve ondernemer en wil je dit jaar echt werk maken van je boek? Je schreef al enkele hoofdstukken of ideeën neer en het verlangen naar je eigen boek laat je niet meer los.

Nu en dan noteer je iets, knip je iets uit, lees je iets van een collega en telkens opnieuw vreet er iets aan je, omdat de tijd je ontglipt en je er zelf geen werk van maakt. Daardoor bereik je niet het verhoopte succes, noch de mensen die je echt wil raken met je boek.

Net voor jou ontwierp ik de Top Retreat op een exclusieve locatie. Ver weg van alle dagelijkse beslommeringen schrijf je onder continue exclusieve begeleiding aan je boek zodat je met een maximale efficiëntie vorderingen maakt. Na de 6 exclusieve schrijfdagen kan je manuscript naar de uitgever. We bespreken op dat moment ook al de publicatieplannen voor je boek.

Wat houdt een Top Retreat in?

Vooraf plannen we twee Persoonlijke Inspiratie Vipdagen waarin we de structuur van je boek vastleggen, zodat die helemaal op punt staat en je alle tijd kan besteden aan het schrijven van je boek. De continue feedback bij je teksten zorgt ervoor dat je blijft schrijven zonder verloren moeite. En de volgende 6 schrijfdagen gaan door op een exclusieve en inspirerende toplocatie zodat je volledig gericht kunt zijn op je teksten. Je wordt continu geïnspireerd door het unieke kader dat zich uitstekend leent om te schrijven. Je krijgt alle kennis en coaching die je nodig hebt om je tekst pakkend te maken. Ik organiseer slechts twee keer per jaar deze exclusieve Top Retreat: tijdens de zomer en tijdens de winter. Op voorhand plannen we de beide Inspiratie Vipdagen  in, zodat je ruimschoots de tijd hebt om je structuur en je schrijfmethode te laten (in)werken.

Is dit iets voor jou?

  • Blijven je vele ideeën al een tijdje hangen?
  • Wil je graag snel je manuscript af hebben?
  • Schrijf je het makkelijkst in een uniek kader, zonder afleidingen?

Ja, ik wil graag een gesprek

"Voordien was het probleem dat iedere keer als ik ervoor ging zitten om te schrijven, ik blokkeerde. Dan was het papier te wit, ik had alles wel in mijn hoofd, ik kreeg het gewoon niet vertaald op papier.

We hadden wel een mooie structuur opgebouwd al. Wat er telkens gebeurde, was dat ik thuis alle andere dingen liet voorgaan. Dat betekende dat ik niet verder kwam met het schrijven. Het lukte me maar niet om thuis aan het werk te komen.
Toen Laurence me vertelde over haar Top Schrijf-10 daagse was ik direct geïnteresseerd. Door zomaar 10 dagen uit te blokken, kon ik alleen maar daar mee bezig zijn. ’s Ochtends vroeg beginnen en dan, nou af en toe even een break, lekker eten, goede ontspanning, … Toch zo ontzettend veel productieve uren op één dag, dat heeft me werkelijk verbaasd. Ik heb er zelfs over gedacht toen ik daar zat om een tweede boek te schrijven. Als het zo kan, dan werkt dat heel motiverend! De focus maakt dat het lukt. Dat je daar voor gaat en dat het enige is wat je doet en dat de condities zo volledig en uniek zijn dat je je ook enkel daarmee kunt bezig houden. We hadden een mooie afspraak gemaakt: Niet naar huis zonder een kant en klaar manuscript in de koffer.

Dit heb ik heel serieus genomen en ik heb echt alles op alles gezet om het manuscript ook af te krijgen. En het lukte me en dat was heel fijn.”

Carla Ketelaar, 55 jaar, Deventer, Nederland, boek: Vind je eindman!

Zijn tien dagen wel voldoende om je manuscript uit te schrijven?

Na de beide persoonlijke inspiratie vipdagen heb je de belangrijkste en meest waardevolle stappen gezet. De 6 exclusieve schrijfdagen (met continue nalezing en begeleiding) volstaan ruimschoots om je manuscript helemaal af te hebben. Nadien kan je manuscript meteen naar de uitgever.

Is het tijd voor jou om alle puzzelstukken samen te voegen en een nieuwe rode draad doorheen je verhaal te weven?
En een nieuw elan te geven aan je (business)verhaal?

Exclusieve begeleiding

Ik begeleid je continu persoonlijk bij het schrijven van je manuscript, waardoor je veel tijd wint. Na de Top Retreat keer je huiswaarts met je manuscript onder de arm, dat klaar is om te vertrekken naar de uitgeverij. Uiteraard help ik je bij het vinden van de juiste uitgever.

Over Laurence & The Power Of Books

Laurence Verwee (°1961) beweegt zich al meer dan dertig jaar op het kruispunt tussen het bedrijfsleven, de communicatiesector en de uitgeverswereld. Boeken zijn haar grote passie. Ze werkte voor uitgeverij Lannoo, en tijdschriften als Impuls en Uw Vermogen.

Ze ondersteunt ondernemers en coaches bij het schrijven en succesvol in de markt zetten van hun eigen boek. Haar unieke methode helpt kennisondernemers om zich zichtbaar te maken, zodat ze zich met hun passie en expertise kunnen onderscheiden op de markt. Inmiddels won auteur en cursiste Veronika Wuyts in 2016 met haar boek (Goed Bezig Check-Up, uitgeverij Garant) de prijs: Learning & Develoment Book of the Year en in 2017 won auteur en cursiste Brigitte Balling ook de Learning & Develoment Book of the Year met haar boek Een stap terug, ik denk er niet aan, (uitgeverij Witsand).

Neem je contact op?

  • Ik voer graag vooraf een gesprek met jou om zeker te weten dat deze exclusieve retreat precies is wat jij nodig hebt (laurence@thepowerofbooks.be, 0478/27 77 70)

Focus enkel en alleen op schrijven!

Deze Schrijf Top Retreat (met een exclusieve zesdaagse schrijfretraite) wordt georganiseerd op een unieke zonnige locatie in het buitenland. We trekken naar Europa in de zomer en zoeken de zon elders in de winter. Alles wordt voor je geregeld ter plaatse. Wij zorgen voor afhaling aan de luchthaven, jouw unieke logement en alle maaltijden. Het enige waar jij mag mee bezig zijn is schrijven!

Spreekt deze Top Retreat je aan?

Deze retreat is de meest exclusieve manier om met mij samen te werken. Het is helemaal op jouw maat ontwikkeld. Daarom neem ik maximaal twee à drie (gelijkgestemde) deelnemers mee.