The Power of Finishing your Book registratie

Inschrijving

Early bird: 9997 euro (inschrijving voor 31 oktober 2022), alles inbegrepen.
Gewone prijs (vanaf 1 november 2022): 10.997 euro, alles inbegrepen behalve het BTW bedrag (21 %) .

  • Je schrijft meteen in met een voorschot van 500 euro.
  • Je betaalt 50 % voor 31 oktober 2022.
  • Het volledige saldo voor 30 november 2022

Indien je andere administratieve vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met mijn administratieve rechterhand Nele (admin@thepowerofbooks.be). Op aanvraag kun je ook kosteloos je vlucht laten boeken door mijn reisagent.

Onze annuleringsvoorwaarden.

Bij een annulering verlies je je voorschot van 500 euro. Elke annulering tussen 1 november en 1 december resulteert in een verlies van 50% van de totale prijs. Elke annulering tussen 1 december en het vertrek op 6 of 7 januari 2023 resulteert in 100 % verlies van de betalingen.
We behouden ons het recht voor om de reis te annuleren als het minimumaantal deelnemers niet gehaald wordt. Je aanbetaling wordt in dat geval uiteraard volledig terugbetaald.

Niet zeker of deze retreat iets is voor jou?

Boek meteen een afspraak in mijn agenda.

Laurence Verwee

Zit al meer dan 35 jaar in het boekenvak en kent de sector door en door. Voor uitgeverij Lannoo heeft ze talloze auteurs begeleid, inhoudelijk en commercieel, en stond ze aan de wieg van de zogenaamde 'expertiseboeken' (André Leysen, Mark Eyskens, Wilfried Martens…)
Laurence werkt bij voorkeur op de lange termijn en beschouwt boeken als de ultieme visitekaartjes, zeker in sociale, zakelijke en politieke milieus. Voor wie zijn of haar boodschap in de wereld wil sturen (en die wereld hopelijk ook een beetje beter wil maken) vormen boek en business het perfecte huwelijk. Met Laurence Verwee als ideale raadgever en verbindingspersoon.