Gratis Schrijfworkshop

Zit er een (non-fictie) boek in jou?

Je speelt met het idee om (nog) een boek te schrijven. Ooit eens… Je bent al een of meerdere keren begonnen met het schrijven maar onderweg ben je ermee opgehouden. Toch blijft altijd een angeltje hangen. Je boek laat je niet los.

Tegelijkertijd houdt een stemmetje je tegen. Het fluistert je toe: ‘Kan ik wel goed genoeg schrijven?’ Of: ‘Zijn er niet al genoeg boeken geschreven over mijn onderwerp? Wie ben ik om daar iets aan toe te voegen?’

Je bent hierin niet alleen! Meer zelfs: ik ken niemand die begint te schrijven zonder dat knagende gevoel, de beste boeken vloeien eruit voort! Je weet niet goed waarom het slechts bij dromen en plannen blijft, en daarom blijf je achter met een gevoel van frustratie en machteloosheid.

 

Waar wacht je nog op?

  • Gratis deelname,
  • online en persoonlijk,
  • stel jezelf meteen de juiste vragen,
  • bespreek gezamenlijk je antwoorden.

"Om van de liefde mijn werk te maken en er een boek over te schrijven, was weer een heel ander ding. Ik had nooit naar mijzelf gekeken als een schrijver.

Tot Laurence Verwee, dé schrijfcoach, naar mijn enthousiaste verhaal geluisterd had en zei: ’Er zit een verhaal in jou!’ ‘Ja ja, dat zal wel,’ zei ik en ging weer over tot de orde van de dag. Maar het zaadje was gepland. Toen ik mezelf in één week tijd zes keer hetzelfde hoorde vertellen, wist ik zeker: het wordt tijd om het op te schrijven. Laurence ben ik dankbaar

dat ze me gestimuleerd heeft en mijn schrijfcoach werd."

Carla Ketelaar, Liefdesexpert Laatste Liefde, Deventer (NL), Vind je eindman.

Zit er een boek in jou?

Je hoeft deze vraag niet langer zelf op te lossen! Driemaandelijks organiseer ik de virtuele Schrijfworkshop ’Zit er een non-fictieboek in jou?’. In deze Schrijfworkshop help ik je een stap te zetten naar je boek. Is een eigen boek schrijven echt iets voor jou? Dat kom je hier te weten.

Ontdek de vorm van jouw eigen boek. In deze Schrijfworkshop word je door mij bijgestaan zodat je sneller op je bestemming raakt.

Vergelijk het schrijven van je boek met het maken van een ontdekkingsreis. Daar begin je ook niet lichtzinnig aan. De voorbereiding is belangrijk. Je vergroot de kans op succes door het opzoeken van ervaren voorgangers of metgezellen die samen met jou de schrijfweg afleggen. Deze Schrijfworkshop zorgt ervoor dat alle puzzelstukken samenkomen zodat je boek en bedrijfsstrategie erachter duidelijk worden.

 

"Na ‘Zit er een (non-fictie) boek boek in jou?’ dacht ik, ik moet mij laten helpen, want anders gaat dat boek er nooit komen. En ik ben heel blij dat ik mij jouw hulp gegund heb. Niet alleen voor het schrijfproces zelf, maar ook voor het bredere plaatje."

Thea Bombeek, Executive Coach, Dendermonde, Hoe overleef ik mijn collega’s (maart 2018), uitgeverij Lannoo Campus.

Stel je de impact voor van jouw eigen boek.

Profileer jezelf als expert in jouw branche.
Leg alle puzzelstukken samen om te komen tot de juiste boek- en bedrijfsstrategie.

 

Jouw boek als springplank voor zakelijk succes.
Trek de juiste klanten naar je toe.

 

DURF!

Ik gaf  "Zit er een (non) fictieboek in jou?" al in enkele Vlaamse bibliotheken, voor het VOV en de Ondernemersopleiding van Unizo. Telkens opnieuw zie ik ondernemers, coaches, trainers of professionals die ietwat angstvallig hun kleine teen in het koude water steken, maar later als volleerde vissen hun boek uitschrijven. Durf de eerste stap zetten!

“Een boek schrijven was iets dat in mij zat, en ik compleet liet heropflakkeren tijdens jouw workshop. Door met jou in contact te komen werd het allemaal aan de oppervlakte gebracht. Het werd plots duidelijk dat het ook het juiste moment was om het te doen. Van daaruit ben ik doorgegaan naar het Schrijfweekend waar het idee werd omgezet in daadwerkelijk schrijven.”

Gert Olefs, Human Capital International, managing partner & wereldvredelobbyist bij Worldpeace 2035, en spreker TEDxBrussel (2018).