Persoonlijke Begeleiding

Wensdroom en droomwens

Een eigen boek is de wensdroom en de droomwens van duizenden mensen. Iedereen koestert stiekem ergens het verlangen om de nieuwe J.K Rowling van Harry Potter te worden. Bij ondernemers en coaches is dat niet anders. Zij hebben een eigen visie of een verhaal die ze terecht uniek vinden en willen neerpennen. Toch slagen weinigen een non-fictie boek uit te brengen. Er zijn immers altijd dringendere zaken.

Tussen droom en daad…

Ben jij ook een ondernemer, trainer of coach, zou je ook je kennis en ervaringen willen bundelen in een non-fictie boek? Maar zijn onderstaande punten een uitdaging?

  • De angst voor het witte blad en het onbekende uitgeversvak
  • De tijd die het schrijven zal innemen
  • Bezorgdheid om het zoveelste boek op de markt te brengen
  • Hoe je visie te vertalen in een duidelijke structuur en verhaallijn

Veronderstellingen die vaak niet kloppen en die als sneeuw voor de zon verdwijnen als je ze kritisch onderzoekt.

“With a little help from my friends”

Tussen droom en daad staan wetten en praktische bezwaren in de weg, om de gevleugelde woorden van Elsschot te gebruiken. Nochtans is auteur worden en een eigen boek maken geen Herculeswerk.

Sterker nog: precies omdat je eigen visie als ondernemer zo goed in je hoofd zit, is het relatief eenvoudig je eigen boek te schrijven. Je hebt alleen een duwtje in de rug nodig. Iemand die je de hand reikt waar je je voet kunt opzetten om de muur over te klimmen. Precies dat is de sterkte van “The Power of Books”.

Begeleiding van A tot Z

We zorgen voor een begeleiding van A tot Z met een planmatige aanpak om je boek niet alleen te maken, maar ook om het te doen uitgroeien tot een bestseller. We zijn de vriend die jou hulp biedt om je droom in realiteit om te zetten.

Hoe doen we dat? Tijdens een inspiratiesessie bekijken we waar je als auteur al staat. Wat is je voornaamste rem om echt van start te gaan? Heb je alleen nog maar losse ideeën of al een structuur? Of heb je al een manuscript? Heb je vooral nood aan een ghostwriter of aan een eindredacteur? Aan de hand van de antwoorden op die vragen stellen we een jaarprogramma op maat op. Een persoonlijk traject dat we “Je boek als springplank naar succes” noemen. In eerste instantie om je boek te realiseren en vervolgens om het voort te doen leven.

In het jaarprogramma krijg je hiervoor alle informatie en sleutels aangereikt zodat ook jouw naam een merk wordt, jouw zaak gekend en erkend wordt. Je boek zorgt ervoor dat jij aan autoriteit wint en erkend wordt als expert in je vak. Je boek leeft niet enkel verder na verschijning maar je ontwikkelt ook nieuwe producten waardoor je opbrengsten toenemen.


Wat levert dit begeleidingsprogramma jou op?

In het traject ‘Je boek als springplank voor zakelijk succes’ wordt aan al deze aspecten aandacht besteed. Je krijgt inzage in het uitgeversvak, je krijgt feedback op je teksten en je leert inzien waarom jouw visie en verhaal echt een boek verdienen.

  • Autoriteit en erkenning in je sector
  • Meer visibiliteit die vanzelf voor leads en nieuwe klanten zorgt
  • Erkenning als spreker, dankzij expertise in je vak
  • De kans om je producten en diensten meerwaarde te geven
  • Persaandacht
  • Focus, zelfvertrouwen en uitstraling

Ook jij kan wat anderen jou hebben voorgedaan

Ook anderen hebben al ervaren wat “The Power of Books” kan betekenen. De voorbeelden spreken voor zich. Jan Bossuyt gebruikt zijn boeken als basis om dialooggesprekken over zingeving te organiseren. Michèle Mees kon als spreker op een CEO Congres in Maleisië haar boek “The Balanced Leader” meteen aan 500 deelnemers verkopen en internationale faam verwerven.

Sylvie Verleye’s boek “Stilte, ik spreek” werd niet enkel herdrukt, ze schrijft nu volop aan een tweede boek. Sylvie werkt ook niet langer als freelancer in onder aanneming, maar heeft nu een eigen bedrijf. Dit dankzij alles wat verder uit het boek vloeide zoals het evenement, haar groeiend netwerk van contacten en een grote aanwezigheid op sociale media.

Net als voor hen kan jouw boek de start zijn van een ongelooflijk parcours dat je dankzij de steun van “The Power of Books” kan afleggen!

Ben je er klaar voor? Maak alvast een afspraak via laurence@www.thepowerofbooks.be of 0478/ 27 77 70