Mijn boek: Geen excuses meer!

Praktische Informatie

Papieren boek: € 19,95 (Bestel)
E-book: € 9,50 (Bestel)

Download het eerste hoofdstuk

Beschrijving

Dit boek geeft een openhartige, verhelderende en eerlijke kijk op angst, ondernemen en schrijven, en stimuleert de durf om te schrijven over je passie, expertise en ondernemerschap. Hedendaags ondernemerschap kan niet meer zonder zichtbaarheid, en een boek kan hierin een belangrijke doorbraak betekenen.

In dit boek vind je de stappen die noodzakelijk zijn om van jouw verhaal een succesverhaal te maken. Een stappenplan biedt in- en overzicht. Van excuses naar voorbereiding (1), van voorbereiding naar het schrijven (2-4), het schrijven zelf (5) en de laatste twee stappen (6-7) gaan over het belang van zichtbaarheid voor je boek. Iedere stap eindigt met tips en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. De lezer krijgt alle sleutelelementen aangereikt zodat hun boek schrijven geen onhaalbare kaart meer is.

Alle vragen die je hebt rond het boekproces worden beantwoord, zoals:

  • Hoeveel kost dat, een boek uitbrengen?
  • Is er wel een markt voor dit boek?
  • Wie zit erop te wachten?
  • Er zijn al zoveel boeken over mijn onderwerp geschreven.
  • Wat heb ik nog meer te bieden?

Hierdoor krijgt de lezer meer inzicht in:

  • wat een boek voor hen oplevert,
  • hoeveel werk en tijd een boek vraagt,
  • hoe je het schrijven best kan inplannen in je drukke leven,
  • hoe je na het schrijven aan de slag kan met je boek en wat eraan te pas komt als je geen kaas hebt gegeten van marketing.

Laurence Verwee

Ik beweeg mij al meer dan dertig jaar op het kruispunt tussen het bedrijfsleven, de communicatiesector en de uitgeverswereld. Boeken zijn mijn passie. In 2005 richtte ik mijn eigen uitgeverij Yin Books op en in 2014 volgde The Power of Books.

Ik ondersteun ondernemers, coaches en trainers bij het schrijven en succesvol in de markt zetten van hun boek. Mijn unieke methode helpt kennisondernemers om zich zichtbaar te maken, zodat ze zich met hun passie en expertise kunnen onderscheiden op de markt.

In mijn boek geef ik een openhartige, verhelderende en eerlijke kijk op schrijven, ondernemen en angst. Verder stimuleer ik de durf om te schrijven over passie, expertise en ondernemerschap. Volgens mij vraagt hedendaags
ondernemerschap om innovatie en creativiteit. Kortom, het verschil maken en dat ook communiceren. Een eigen boek kan hierin een belangrijke doorbraak betekenen.

(lees meer…)