Blog

Gepost op 21/10/2016

Kom gratis naar mijn lezing op de Boekenbeurs

Zoals je beslist al las, publiceerde ik dit voorjaar mijn boek ‘Geen excuses meer!’. Het is een praktische handleiding voor iedereen die ervan droomt om zijn of haar expertise om te zetten in een eigen boek. Kennis delen is je ook durven te tonen, en daarom sta ik op het podium tijdens de Boekenbeurs.

Een boek schrijven is slechts de eerste stap

Telkens opnieuw hamer ik er bij mijn cursisten op dat een boek schrijven slechts de eerste stap is. Ik weet dit dus heel goed, maar toch blijft het voor mij ook spannend. Andere auteurs op de voorgrond plaatsen voelt zoveel comfortabeler en veiliger. Meer nog, ik krijg daar een kick van.

Je boek opent deuren

Nu krijg ik de kans om de theorie in de praktijk om te zetten, om zelf naar voor te treden met mijn boek. Hoe vaak ik me ook op de Boekenbeurs heb ingezet voor anderen, er zelf staan voelt helemaal anders. Ik beperk me niet meer tot het begeleiden van andere auteurs, ik wil er ook mijn eigen verhaal en expertise delen.

Klanten ondersteunen in hun succesverhaal

Waar ik me zeer goed bij voel, is het feit dat het niet bij theorie blijft. Door zelf het parcours te doorlopen kan ik nu ook mijn persoonlijke ervaring delen met mijn auteurs. Nu ik er zelf sta en concrete ervaring opdoe, weet ik mijn klanten nog beter te begeleiden in hun visibiliteitsproces. Want een boek opent deuren, ook die van de boekenbeurs!

img_3493

Win gratis tickets

Op 10 november spreek ik van 17u30 tot 18u15 in de Oranje zaal. Kom jij ook luisteren? Ben je er graag bij? Het kan, ik mag tien tickets weggeven. Voor wat hoort wat. Ik geef ze weg aan mensen die op hun Facebookprofiel de lezing in de vorm van een gesprek met uitgever Dirk Demuynck ‘Zit er een boek in jou?’ in de kijker zetten.

Hoe kan je winnen?

1) Deel mijn Facebookevenement vanaf de Facebookpagina van ‘The Power of Books’ – dit kan via de ‘delen-knop’ en dan kun je deze op ‘openbaar’ (public) zetten (zie onderstaande afbeelding).

tpob_share_facebook

2) Op vrijdag 28 oktober maak ik bekend of je behoort tot de eerste tien.

3) Ik contacteer je via een persoonlijk bericht om je adres te vragen en stuur je kaart op.

img_3482

Tot op donderdag 10 november? Ik hoop het echt!

Ben je erbij?

Meer informatie

 

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen: