Blog

Gepost op 04/04/2018

Ja, je boek schrijven kan in 10 dagen!

Ja, je boek schrijven kan in 10 dagen… Weet je waar ik altijd van droomde? Om ondernemers snel hun boek te laten schrijven. Een boek schrijven hoeft geen calvarieberg te zijn.

Niet alleen droomde ik ervan om coaches, trainers en consultants snel hun boek te laten schrijven, ook wou ik hen begeleiden om dit op een efficiënte en inspirerende manier te doen, zodat het basismanuscript in tien dagen af is.

Is een boek schrijven in 10 dagen wel haalbaar?

Carla Ketelaar, een van de auteurs die ik met succes begeleidde, maakte geen vorderingen met het schrijven van haar boek. Ze wou zelf plannen en beslissen wanneer haar gedroomde boek een plaats kreeg in haar leven. Toen we beiden vaststelden dat het echt niet vooruitging, nodigde ik haar uit om bij mij te komen en tien dagen non-stop te schrijven.

In een dergelijke semi-zakelijke omgeving was complete isolatie niet evident en bleven gsm, klanten en computer een beetje binnen handbereik. Toch kwam ze tot een snel en goed resultaat. Het was een grapje onder ons beiden: ze mocht niet terug naar Nederland zonder eerst haar basismanuscript af te hebben. Ik wist dat, als het niet af was, ze terug zou worden opgeslorpt door de waan van de dag, en dat de nodige concentratie en motivatie te gemakkelijk weg zou blijven.

Ja, je boek schrijven kan in 10 dagen!Net daarom ontwierp ik deze exclusieve 10 daagse met non-stop begeleiding, op een unieke en exclusieve locatie, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen, met maximaal 2 à 3 deelnemers.

Een goede voorbereiding is essentieel

Als je regelmatig mijn blogs leest, weet je dat de kunst om een goed boek te schrijven vooral zit in de voorbereiding. Voor je aan de slag gaat (de maand voor de 10-daagse) plannen we daarom een Inspiratie Vipdag in. De daaropvolgende vakantie wordt voor jou dan de gedroomde inspiratie- en voed-tijd, de periode waarin je je structuur helemaal kan doen bloeien en leven.

Samen maken we alles klaar om helemaal voorbereid te zijn op een efficiënte, uiterst aangename en gedroomde Top Schrijf 10-daagse.

Spreekt dit je aan? Of ken je iemand voor wie dit perfect zou zijn? Stuur deze link dan a.u.b. door.

Bel me gerust voor een afspraak. Samen bekijken we of deze aanpak de juiste is voor jou om tot een mooi en succesvol boek te komen.

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen: