Blog

Gepost op 19/12/2016

2016 – Een jaar van werk, zichtbaarheid en grenzen oversteken

2016 zit er bijna op. Tijd om terug te blikken op al het moois dat het afgelopen jaar te bieden had. Ik ging graven in mijn geheugen en diepte 5 beelden op die tonen wat voor een fantastisch jaar 2016 geweest is voor The Power of Books!

 

1. Mijn eigen boek!

Op 23 april mocht ik trots mijn eigen boek voorstellen voor klanten en andere boekliefhebbers. Na al die jaren was het er eindelijk van gekomen. Ook ik had eindelijk geen excuses meer om een eigen boek nog langer uit te stellen. Voortaan kan ik iedereen nog beter kennis laten maken met mijn mijn manier van werken.

2. kmo-portefeuille

Joepie! Ik behaalde de kmo-portefeuille, zodat je vanaf 2017 alle diensten kan afnemen met een behoorlijke tegemoetkoming.

3. Mijn lezing op de Boekenbeurs

Veel schrijvende of geboeide auteurs kwamen luisteren naar mijn lezing op de Boekenbeurs op 10 november. Daarmee zette ik de theorie meteen in de praktijk. Een boek uitgeven opent voor ondernemers immers deuren naar meer visibiliteit.

Laurence Verwee

4. Mijn auteurs die signeren

Heerlijk genieten van signerende auteurs tijdens de Boekenbeurs. Auteurs laten schijnen is het liefste wat ik doe! En er komt geen eind aan!

5. Opname filmpjes

10 filmpjes maken waarin ik de tips uit mijn boek visueel maak en ze verspreiden via website, nieuwsbrief en sociale media. Dat was de uitdaging! Best spannend!

En het leuke aan 2016 was: alles is ok om auteurs te inspireren en aan te moedigen om eindelijk aan hun boek te beginnen en vooral, verder uit te dragen. Laat 2017 maar komen!

 

 

 

Vond je dit artikel interessant? Je doet me een plezier door het te delen: